Vlasništvo sadržaja Hidzama Kraljevo

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Hidzame Kraljevo ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. Hidzama Kraljevo će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Informacije o Vašem korišćenju sajta se sakupljaju koristeći logove pristupa serveru i kolačiće za praćenje pristupa. Sakupljene informacije sadrže sledeće: IP adresu sa koje pristupate vebsajtu vrstu brosvera i operativnog sistema koji koristite za pristup datum i vreme pristupa stranice kojima ste pristupali, Adresu stranice preko koje ste došli na naš vebsajt. Ove informacije koristimo kako bi vebsajt učinili pristupačnijim krajnjim korisnicima i bolje razumeli kako se i kada koristi. Korišćenjem ovog sajta, pristajete na navedeno prikupljanje informacija u okviru datih ograničenja. U slučaju korišćenja usluga ili proizvoda moguće je da će nam biti potrebne dodatne informacije sa vaše strane osim gore navedenih.

Koristeći ovaj sajt, Vi prihvatate politiku privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa politikom privatnosti molimo Vas da ne koristite ovaj sajt.

 

Deljenje informacija

Lični podaci se nikako i ni pod kojim uslovima ne ustupaju trećim licima u bilo koje svrhe!

 

Za dodatna pitanja u vezi Stava o privatnosti obratite nam se elektronskom poštom, na adresu hidzamakraljevo@gmail.com

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Copyright © hidzama-kraljevo 2018 | politika privatnosti | design by rudikv